Висок клас LandiRenzo - 1250 лв. | Energy Gas

Висок клас LandiRenzo – 1250 лв.

/

Комплект газов инжекцион LANDIRENZO OMEGAS EVO и OMEGAS OBDII висок клас

LANDIRENZO OMEGAS EVO и OMEGAS OBD II висок клас е най-новата газова система в семейството на LANDIRENZO. Технологията, която е използвана в инжекторната рейка на газовата система Omegas EVO се справя отлично със замърсяващите частици в некачествените горива, което съвсем естествено я прави изключително подходяща за българския пазар, като в същото време осигурява икономична и безпроблемна работа на Вашият автомобил. Контролът и управлението на системата се осъществява от процесор OMEGAS EVO. Корпусът на компютъра се състои от високо технологична пластмаса и алуминий, чиято цел е да придаде не само достатъчно голяма здравина и сигурност, но и компактност. Работната му температура е в диапазон от -40 до +110°C, а скоростта на процесора е 50 mhz. Компютъра е способен да извърши електронна и функционална диагностика. Подходящ е за всички три- и четирицилиндрови автомобили с многоточково впръскване. Подходяща за автомобили както с турбина, така и без. Инжекторната рейка е подходяща за двигатели, с различни размери на инжекторите, в зависимост от кубатурата на съответния автомобил. Създадени са чрез нова технология, която максимално ги защитава от натрупвания на замърсяващи частици от пропан-бутан. Това е предпоставка за тяхната устойчивост и дълга експлоатация. Инжекторното време за впръскване на газта се адаптира към газовия инжектор с максимална бързина и дава възможност за работа с мощни и турбо двигатели. Изпарителя LI 02 е балансиран, едностепенен редуктор – изпарител с охладителна камера и вътрешен клапан за безопасност. Включен е италиански евронивомер R 67/01 със сензор и нивопоказател.

 

Цени:

ПРОМО ЦЕНА: 1250 лв.

Landirenzo Omegas Evo 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – Стандартна цена 1350 лв.

ПРОМО ЦЕНА: 1350 лв.

Landirenzo Omegas Evo Turbo 4 цилиндъра – за турбо автомобили (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан) – Стандартна цена 1450 лв.

Цена от 1550 лв.

Landirenzo Omegas OBDII 4 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан)

Цена от 1650 лв.

Landirenzo Omegas OBDII 5 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан)

Цена от 1750 лв.

Landirenzo Omegas OBDII 6 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан)

Цена от 2450 лв.

Landirenzo Omegas OBDII 8 цилиндъра (Италиански компютър и софтуер, италианска рейка, изпарител и клапан)

Landi Renzo Omegas Direct – система за автомобили с директно впръскване – индивидуални оферти може да получите по телефона или на място в сервиза, след представяне на подробна информация за конкретният двигател.

Всички уредби са с включена бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер) с петстепенна защита, автоматичен превключвател c вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Цените са с включено ДДС, монтаж и 2 години / 50 000 км. гаранция.

 

Бонуси към монтажа:

Безплатна първа смяна на филтрите на монтирана при нас газова уредба (спестявате 20 лева за труд). Цената на самите филтри е 25 лв.

 

Допълнителни опции:

  • Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 65 лв.
  • Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.
  • Бърза рейка Rail Horizon – 100 лв. – 4 цил. / 140 лв. – 6 цил.
  • Рейки за боксер двигатели 2х2 – 30 лв.
  • Бутилки над 40 литра – цената е в зависимост от обема
  • Кит за омасляване на клапани Flashlube – 140 лв.

 

Запазваме си правото да променяме цените при по-специфични и трудоемки модели автомобили.

 

Изпрати запитване