Газови инжекциони | Energy Gas

Газови инжекциони

/

Газов инжекцион VEGA1 – бюджетен клас

vega1Газов инжекцион VEGA1 е изцяло ново поколение автомобилна инжекционна система, която е специално разработена за съвременни три- и четирицилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Отличава се с висока рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Газовият инжекцион позволява прецизната настройка на системата, чрез специален софтуер, което естествено осигурява висока ефективност и икономичност. Газов инжекцион VEGA1 включва български компютър VEGA с метален корпус и вграден MAP, български софтуер, италиански изпарител и рейка. 

Купи за 745 лв.

Комплект газов инжекцион VEGA2 среден клас

vega2VEGA2 са ново поколение автомобилна инжекционна система, които са разработени за съвременни три-, четири-, пет- и шестцилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Отличителни черти са техните рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Това гарантира максимална ефективност с минимален разход. Прецизната настройка на системата със специален софтуер осигурява висока ефективност и икономичност. Това позволява моментна адаптация на двигателя.

От 870 лв. до 1150 лв.

Комплект газов инжекцион FOBOS 4 среден клас

fobos4Инжекционът е сертифициран по стандарти за качество R67-01 и R110. Комбинираният сензор за температура, налягане на газта и M.A.P осигуряват прецизно и точно мерене на температурата, тъй като сензорът е позициониран в потока на газта и съответно не следи температурата на рейката, която пък от своя страна се влияе пряко от околната температура. Потребителите на газовата инжекционна система FOBOS разполагат с възможността да избират измежду три режима на управление:

Купи за 890 лв.

Комплект газов инжекцион Bardolini висок клас

bardolini

Bardoilini е съвременна газово-инжекционна система, която подигурява перфектно настройване на горивните смеси и широк арсенал от допълнителни опции. За всичко това се грижи компютър със специлизиран софтуер. Системата включва италиански влагозащитен компютър (ECU) с алуминиев корпус, български софтуер, италианска рейка, клапан и изпарител. Всички цени включват монтаж, гаранция 2 години/50 000 км, ДДС. Запазваме си правото да променяме цените при по-специфични и трудоемки модели автомобили.

От 950 лв. до 2100 лв.

Комплект газов инжекцион Lovato висок клас

lovatooLOVATO е автомобилна инжекционна система, която е разработена за съвременни четири- и шестцилиндрови бензинови двигатели, управлявани от компютър. Отличава се с дълъг живот, надеждност, рентабилност, и ниски експлоатационни разходи. При прецизната индивидуална настройка на системата, чрез специален софтуер, се осигурява висока икономичност и ефективност, което осигурява максимални резултати при минимален разход на енергия. Инжекционът включва италиански компютър Lovato с метален корпус, италиански софтуер, рейкаLovato, дюзи Lovato, филтър с мапсензор Lovato.

От 1050 лв. до 1480 лв.

Комплект газов инжекцион ROMANO висок клас

romanoROMANO е газово-инжекционна система от последно поколение, която е особена подходяща за съвременни автомобили със сензитивна и сложна електроника. Това е висок клас съвременна газово-инжекционна система, която подигурява перфектно настройване на горивните смеси и широк арсенал от допълнителни опции. За всичко това се грижи компютър със специлизиран софтуер. Чрез OBD комуникация с бензиновия процесор, газовият инжекцион се грижи за поддържане на параметрите на горивната смес в реално време и при нужда коригира всякакви изменения. Осъществява се постоянна адамаптация към работата на двигателя. Това съответно предпазва от нежеланото записване на грешки.

От 1100 лв. до 2700 лв.

Комплект газов инжекцион BARDOLINI висок клас

bardoliniobd

Bardoilini OBD е висок клас съвременна газово-инжекционна система, която подигурява перфектно настройване на горивните смеси и широк арсенал от допълнителни опции. За всичко това се грижи компютър със специлизиран софтуер. Чрез OBD комуникация с бензиновия процесор, газовият инжекцион се грижи за поддържане на параметрите на горивната смес в реално време и при нужда коригира всякакви изменения. Това съответно предпазва от нежеланото записване на грешки.

От 1420 лв. до 2300 лв.

Комплект газов инжекцион LANDIRENZO OMEGAS EVO и OMEGAS OBDII висок клас

landirenzo

LANDIRENZO OMEGAS EVO и OMEGAS OBD II висок клас е най-новата газова система в семейството на LANDIRENZO. Технологията, която е използвана в инжекторната рейка на газовата система Omegas EVO се справя отлично със замърсяващите частици в некачествените горива, което съвсем естествено я прави изключително подходяща за българския пазар, като в същото време осигурява икономична и безпроблемна работа на Вашият автомобил. Контролът и управлението на системата се осъществява от процесор OMEGAS EVO. Корпусът на компютъра се състои от високо технологична пластмаса и алуминий, чиято цел е да придаде не само достатъчно голяма здравина и сигурност, но и компактност.

От 1250 лв. до 2450 лв.