Газов инжекцион бюджетен клас VEGA1 - 745лв | Energy Gas

газов инжекцион VEGA 1 – 690 лв.

/

Газов инжекцион VEGA1 – бюджетен клас

Газов инжекцион VEGA1 е изцяло ново поколение автомобилна инжекционна система, която е специално разработена за съвременни три- и четирицилиндрови бензинови двигатели с компютърно управление. Отличава се с висока рентабилност, надеждност и ниски експлоатационни разходи. Газовият инжекцион позволява прецизната настройка на системата, чрез специален софтуер, което естествено осигурява висока ефективност и икономичност. Газов инжекцион VEGA1 включва български компютър VEGA с метален корпус и вграден MAP, български софтуер, италиански изпарител и рейка. 

Система от последно поколение газови инжекциони, среден клас. Състои се от италианска  рейка, италиански редуктор-изпарител и MAP, българско ECU и софтуер.  Окомплектова се с евронивомер. Покрива Евро 2 и Евро 3. Предназначен за всички бензинови автомобили от 3 до 6 цилиндъра. Разликата между Vega и Vega 2 е нивомера за показанията на оставащото количество газ в бутилката.

 

Газов инжекцион VEGA1 на ПРОМО ЦЕНА 745 лв. 690 лв.

 Всички уредби са с включена бутилка 20-40 литра, евросонда (нивомер) с петстепенна защита, автоматичен превключвател без вграден индикатор за нивото на газ в бутилката. Цените са с включено ДДС, монтаж и 2 години / 50 000 км. гаранция.

 

Бонуси към всеки газов инжекцион:

Безплатна първа смяна на филтрите на монтиран при нас газов инжекцион  (спестявате 20 лева за труд). Цената на самите филтри е 25 лв.

 

Газов инжекцион VEGA1 включва:

  • Тороидална бутилка (тип резервна гума) – 65 лв.
  • Мощен изпарител (за турбо коли и др.) – 100 лв.
  • Бърза рейка Rail Horizon – 100 лв. – 4 цил. / 140 лв. – 6 цил.
  • Рейки за боксер двигатели 2х2 – 30 лв.
  • Бутилки над 40 литра – цената е в зависимост от обема
  • Кит за омасляване на клапани Flashlube – 140 лв.

 

Запазваме си правото да променяме цените при по-специфични и трудоемки модели автомобили.

 

Изтеглете пълното ръководство за монтаж и настройка на VEGA 1

 

Изпрати запитване