Икономичните АГУ | Energy Gas

Блог

/
24юли2013

Икономичните АГУ

  • By admin
  • 1 Етикети
  • 0 Comments

Здравейте, отново от нас Energy Gas! Нашата цел е не само да ви предоставяме най-качествените услуги в сферата на газов инжекцион, но и да Ви предоставяме най-актуалната и важна информация за всичко свързано с нашата дейност. За това днес ще разгледаме темата за икономичната полза от инсталирането на автомобилна газова уредба.

 

В днешно време, цените на горивата постоянно и настъпателно растат нагоре. Най-евтиното гориво си остава газта и естествено това е причината все повече да са хората, които да избират този тип гориво за автомобилите си. За тази цел е нужно, обаче, да имате инсталирана газова уредба (АГУ). Тя трябва да бъде високо качествена, а монтажът и да е професионално извършен. В противен случай ще Ви създава непоправими проблеми.

 

 

Доколко икономични са АГУ?

 

Всяка една качествена газова уредба е икономична. Достатъчно е да е правилно инсталирана и избрана подходящо спрямо характеристиките и възможностите на Вашия автомобил. Със сигурност разходът на газ в литри, спрямо този на бензин, ще се повиши. Всеки който твърди обратното Ви лъже. Това обаче не бива въобще да ви притеснява – цената на газта е два пъти по-ниска от тази на бензина и Вие ще давате значително по-малко пари за транспорт.

 

Какво значи това? Нека го онагледим. Ако вашата кола гори 8 литра бензин за всеки 100 километра, при цена от 2,56 лв/литър, то Вие ще трябва да дадете над 20 лева за изминаването на 100 километра. Ако обаче автомобилът Ви е оборудван с газова уредба картинката се променя. Ще се нуждаете от около 11-12 литра газ за 100 км. При цена на газ от 1,19 лв/литър, то цената за 100 км път е около 14 лв. Така спестявате 6 лв за всеки 100 км.

 

Сами виждате от цифрите, че е много по-изгодна и добра алтернативата да карате автомобила си на газ, вместо на бензин. Когато установите, колко много пари сте спестили от инсталирането на газова уредба, ще установите че вашето АГУ е възвърнало инвестицията си много бързо.

 

Естествено ние не твърдим, че първоначалната сума, която ще отделите за покупката и монтажа на АГУ е малка. Но бързо след инсталирането на газова система, разходите Ви, които хвърляте за горива, ще намалеят значително. Ето защо няма какво да се чудите повече. Още сега потърсете повече информация за качествени газови уредби и коректни сервизи извършващи монтаж на АГУ.

 

Бъдете сигурни, че при нас Energy Gas ще получите най-качественото обслужване! Нашият екип от професионалисти ще Ви предостави най-доброто обслужване!

Коментирай

коментара

COMMENTS

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>