За нас | Energy Gas

За нас

/Повече за Energy Gas
Нашите компетенци
Газови системи 99%
Сервиз и диагностика 95%
ДВГ 85%
Препоръки
  • Изключително съм доволен от работата на екипа и от резултатите. Сложиха ми най-евтиния вариант на газов инжекцион и резултатите са впечатляващи - безпроблемна работа на уредбата, същата производителност като на бензин, но на в пъти по-ниска цена.

    Мирослав Иванов, София
За нас

Ние сме екип от сервизни специалисти, всички от които сме с дългогодишен опит в инсталацията и монтажа на газови и метанови уредби. Ние предлагаме поддръжка, гаранционно и извънгаранционно обслужване, диагностика и ремонт на газовите системи, с които работим, без значение дали са монтирани при нас. Може да сте сигурни в нашите услуги, тъй като всички монтирани системи и компоненти са с необходимите сертификати за качество и са преминали през задължителните за тях тестове.

Газовите инжекциони, които ние Ви предлагаме са оборудвани с електроника последно поколение, която позволява прецизно дозиране на количеството газ постъпващо в двигателя, както и изключително гъвкави настройки. Всичко това ви дава възможността за пълен индивидуален контрол. Позволява нисък разход на гориво и безпроблемна работа с елиминирани всички негативи на конвенционалните уредби. Газовите инжекциони могат да бъдат монтирани на почти всички видове инжекционни автомобили – нови, мощни турбо и атмосферни двигатели до 12 цилиндъра, покриващи Euro 3 и 4. Обслужването на системата се свежда до периодичната смяна на филтрите на газовата уaредба (на всеки 10 000 - 15 000 км). Изпарителите от своя страна не се нуждаят от смяна на мембрани, както конвенционалните уредби и за тях не е нужна честа регулировка на горивната смес, поради съвместната работа на газовия компютър и бензиновия на колата, които пък дозират сместа с обратна връзка от ламбда сондата на колата. При добре настроена система разходът се увеличава с не повече от 10%, поради по-ниската калоричност на пропан-бутана спрямо бензина, като мощността се запазва с незначителна промяна – под 3-5 %.

Но естествено най-важно е какво значи това в парично измерение. Икономията, постигната с газовия инжекцион, е около или над 50% при сегашните цени на горивата! Така че не се колебайте да ни потърсите на нашите телефони! Прецизният монтаж и настройка на вашата газова уредба осигурява сигурна, надеждна и дългосрочна експлоатация на автомобила Ви. Можете да разчитате на нас и нашия професионализъм!